Unió de Joves integra una jove dominicana al seu Comitè Executiu

http://www.uniodejoves.cat/cat/noticies.php?x=&y=noticias&pagina=14.

La Unió de Joves, en el marc de la celebració del seu XIVè Congrés Nacional Ordinari va aprobar la creació del càrrec de la Vocalia d’Integració, que serà ocupada per la jove dominicana Keyla Garcia.

Keyla Garcia, de 27 anys, porta quatre anys vivint a Catalunya i gaudeix d’un llarg recorregut en l’àmbit associatiu. Actualment és Presidenta-fundadora de l’Associació de Professionals Estudiants a Catalunya.

Des de la Vocalia d’Integració, Garcia assumirà la responsabilitat de contribuir al disseny de polítiques i estratègies per enfortir la total integració dels nous catalans amb el respecte dels seus drets però també dels seus deures que assumeixen com a ciutadants de Catalunya. Alhora establirà vincles amb joves nouvinguts interessats en participar activament en la vida social, cultural, política i econòmica de Catalunya amb la voluntat de crear un ànim col·lectiu que afavoreixi la integració.

Garcia destaca que amb la creació de la Vocalia d’Integració, la Unió de Joves ha fet un salt notable i mostra el seu interès i el seu compromís amb els nous catalans, un compromís que esperem que assumeixin totes les forces polítiques en un gest de responsabilitat social i nacional. Aquest fet contribuirà en gran mesura a l’establiment de ponts de diàleg i d’acollida que permetran la plena integració dels joves immigrats que viuen a Catalunya.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s